A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart

Barnehagen

Vekeplan for 22. aug - 2. sept

Oppstart og turar blir det me skal gjere på i to veker framover.

VEKEPLAN FOR 22.august – 2. september 2016

 

Måndag 22

 

Song/teiknestund med Arvid og Oddbjørg

 

 

 

Tysdag 23

 

Tur for  2-åringar i nærmiljøet

 

LEIKEDAG

Onsdag 24

Torsdag 25

Fredag 26

 

Tur for 3-4 åringane

Måndag 28

 

Tur for 2-åringane

 

 

 

 

 

Tysdag 29

 

Varm-mat

Onsdag  30

Torsdag 1. sept

 

4-åringane: Skrivedans

 

Fredag 3. sept

 

Tur for 3-4 åringane

 

OPPSTART: Fyrste tida vil me bruke på å bli kjende med nytt barn som har starta hos oss. Oppstarta blir det i større eller mindre grad for alle, då barnegruppa er endra sidan før sommarferien. Me håpar på sol og ein fin haust med mykje utetid.

 

TURDAGAR: Alle barna skal få bli med på turar i grupper.  Viktig at alle har med kle etter været, og rikeleg med bytekle/ekstra sko liggande i barnehagen til me kjem att. Turane vil både vere i nærmiljøet der me kan gå frå barnehagen, men nokre turar for 3-4 åringane blir med privatbilar til andre stader her i dalen.

 

KULTURMINNER: Barnehagen vil gjennom heile året besøke/sjå på gamle bygningar/jordkjellarar/steinmurar/løer  og liknande, som me har rundt oss i nærmiljøet. Dette vil bli ein av dei stadane me går til på turane våre. På turen tek me bilde av kulturminnet, og lagar ein info om staden me besøkte. Med dette opplegget vil me at barna skal bli meir observante på kva me ser rundt oss når me er på tur, undre oss over kva dei vart brukt til og få eit innblikk i kor viktige desse stadane var i gamledagar.  Når det gjeld køyring i privatbilar, kan det vere at me spør dikka som foreldre om de har høve til å hjelpe oss.

Tips ein ven  Skriv ut
Powered by CustomPublish AS