Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Smittevern og opningstider

Folkebiblioteket er ope for lån og levering. Vi oppfordrar til å bruke munnbind. I høve smittevern er besøk i biblioteket regulert etter ulike brukargrupper.
Allminneleg opningstid:
Tysdag og onsdag kl 11-15, torsdag kl 11-16, fredag kl 11-15, laurdag kl 11-14.

Skuleklassar og barnehagegrupper er velkomne etter avtale:
Tysdag - fredag: kl 09-11.
Biblioteket er stengt for andre brukarar på desse tidene. Avtale kan gjerast på telefon eller epost: 57 68 56 53        bibliotek@luster.kommune.no

 

Covid

Diktbase og sangindex

Leitar du etter eit godt dikt til ei spesiell anledning eller lurer du på kva bok eit spesielt dikt står i? På våren har biblioteket stor etterspurnad etter dikt som skal brukast til konfirmasjon og høgtider. Elverum bibliotek har eit godt verkty for å finne fram: Her kan du søke i "Diktregisteret".

Til vanleg finn du Diktregisteret under "Søketenester" i toppmenyen. Her finn du også lenke til "Sangindex" som er ein eigen base for viser og sangar.

Diktregisteret

Bookbites

App for å låne e-bøker

Appen BookBites gir tilgang til å lese og høyre e-bøker frå biblioteka i Vestland. Meir informasjon finn du her.

Bookbites

Verdensbiblioteket.no

Verdensbiblioteket.no er ei strøymeteneste som gir gratis tilgang til e-bøker og e-lydbøker på fleire språk. Her finn du e-bøker på arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk, somali og tigrinja. Her er også e-lydbøker på arabisk og persisk. Alle i Noreg, som opprettar ein brukar, har gratis tilgang og kan strøyme uavgrena.

Verdensbiblioteket

Opningstider

Måndag:    Stengt
Tysdag:      11-15
Onsdag:     11-15
Torsdag:     11-16
Fredag:      11-15
Laurdag:     11-14

 

 

 

Kva skjer?