A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart

SFO

Matjungelen

Vi er så heldige å ha blitt plukket ut til ett aktivitetsprogram som heter Matjungelen! I Matjungelen kan barn utforske, leke og lære om mat som er bra for kroppen og kloden. Innholdet i Matjunglen er kunnskapsbasert og i tråd med Helsedirektoratets kostråd og Nasjonal faglig retningslinje for mat og måltider i skole og SFO. Ekspempler på aktiviteter er sanseløype, matlaging, dyrking, matredding, plast og resirkulering. Det er hovedsaklig klubben (3-4 klasse) som er med på aktivitetene, men også 1-2 klasse er med på en del av det vi vil gjennomføre.

 

Velkommen til Matjungelen -foresatte.jpg

2020-02-06

Skulefritidstilbod i juleferien

Skulefriditsordninga vert open følgjande dagar: Måndag 23/12, fredag 27/12 og måndag 30/12. Torsdag 02.01 er SFO stengt p.g.a. planlegginsdag/kurs for personalet. Fredag 03/01 er SFO open til vanleg tid. Påmelding til desse fire dagane må leverast til personalet eller kontaklærar seinast fredag 6.desember.

2019-12-05

Foreldrekafe

Vi gleder oss til foreldrekafe med leik i fokus førstkommande tysdag 05.11. klokka 14.30 - 16.00! Vel møtt!

2019-10-31
Skjermbilde visma

Last ned appen Visma Min Skole

Visma har laga ein app for meldingar mellom skule og heim. Her kan ein sende meldingar til kontaktlærar og melde inn fråver.  For meir informasjon og lenkje til nedlasting:

https://www.visma.no/skoleadministrasjon/grunnskole/min-skole-foresatt/

 

 

 

2019-08-28

SOMMAR-SFO

SFO VERT SOMMARSTENGT VEKE 28-29 0G 30

2018-04-06

Snart Jul

No er det ikkje lenge før me alle tek juleferie, men me har enda mykje som skal skje på SFO.

Fyrst av alt må me få skryte litt sjølve. Julebordet torsdag vart kjempekjekt for liten og stor. Dette trur me at me lyt laga tradisjon av. Julebordet starta med marsj rundt i gongane med Norill med toraderen i front. Marsjen enda inne med bordet, der alle fant seg ein plass. Norill spelte ein julesang til oss, og så var me kklare med mat. Og som seg hør og bør så hadde me eit par gjester frå administrasjonen. Etter mat og drikke, leika me og så avslutta me med gang rundt julereet.

 

2017-12-08

Litt oppsummereing.

Forrige veke (veke 44) Hadde me legoutstillig og "legoland på sfo" som PALS-belønning. Det var stor kreativitet, og me fekk mange flotte byggverk som me stilte ut på torsdagen. Då vart det òg servert popcorn og is.

På tysdagen vart det servert sala, med skinke, pasta, egg og mykje anna godt å velje i. Alle fant noko dei likte på salatbuffeèn. På SFO må alle smake på maten, og dei er ikkje lov å seie at me ikkje likar det før ein har prøvd. Me er opptatt av at born skal tore å utfordre seg sjøl på ulike smakar.

Ein godmiks av inne og ute leik, og sånn ynskjer me å fortsette å ha det. Nokre ungar har litt lite utekle med seg, og me minner om at det er viktig med gode og varme utekle no framover. Lue og vottar er ein sjølvfølge no.

2017-11-06
20171010_130205

Hausten

Me har hatt nokre fine veker i haust på sfo. 1.klassingane har funne seg godt til rette hjå oss, og leikar mykje med andre sfo elevar.

Kvar tysdag har me varmmat eller noko ekstra godt til mat, og dette er populært. Me har blandt anna servert pizza, kjøttsuppe, pannekaker, pasta og kjøttsaus, graut, pølse og potestappe og fiskegrateng.

 Me vil i tillegg få litt ekstra innimellom om onsdagane, då det er elevar på u.skulen som har praktisk matematikk på skulekjøkkenet. Dette kjem oss på SFO tilgode.

Bursdagskalendaren vår er omsider ferdig, så no heng alle ungane i fallskjerm på SFO. Vidre har me prosjekt der haust er tema. Me lagar haustbilete med potet og epletrykk. Disse bileta kjem snart opp på veggen ute i gangen vår.  Me har og fokus på haust i matlaginga no i oktober.

Klikk  på les meir for å sjå bilete frå SFO.

 

2017-10-25
Powered by CustomPublish AS